2.3.20 – CATALUNYA

L’Anoia, la Ribera d’Ebre i les Garrigues, escollides per al projecte europeu Med Pearls

0
107

El projecte de cooperació transfronterera té com a objectiu crear 26 experiències turístiques en diversos països de la Mediterrània

Foto: Federació Catalana de Municipis.

Les Garrigues, l’Anoia, i la Ribera d’Ebre són tres de les 13 zones turístiques escollides per al projecte europeu Med Pearls per potenciar l’slow tourism. Una iniciativa que persegueix la desestacionalització, la desconcentració, la diversificació i l’augment de la despesa en l’activitat turística.

La iniciativa té com a objectiu la creació de 26 experiències turístiques en diversos països de la Mediterrània, com Egipte, Grècia, Jordània, Itàlia i Palestina, que buscaran posicionar internacionalment la regió com a destinació de qualitat i excel·lència turística partint de la cooperació públicoprivada.

Les bases del projecte Med Pearls estableixen que les experiències s’han de desenvolupar en zones de baixa densitat turística, però que disposin d’un alt potencial per desenvolupar aquests productes d’slow tourism. D’aquesta manera, es busca atraure un públic interessat en una tipologia de turisme responsable i sostenible, que posa èmfasi a promoure i involucrar les economies locals per donar a conèixer experiències turístiques culturals i naturals, amb respecte per les destinacions i una aposta per la relació natural entre el turista i la població local. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.