Martorell acull la Supercopa de Catalunya Femenina i Masculina d’Handbol al Pavelló de Can Cases

0
131

Martorell ha celebrat aquest dimecres 24 d’agost de 2022 l’acte de presentació de la Supercopa de Catalunya femenina i masculina d’Handbol, que té lloc al Pavelló de Can Cases del 25 al 29 d’agost de 2022. Aquest esdeveniment, juntament amb les semifinals i la final de la Copa Catalunya de Futbol Sala, és el preàmbul de les activitats esportives de l’any vinent. Tot, dins del marc del nomenament de Martorell com a Ciutat Europea de l’Esport 2023 per l’Associació de Capitals i Ciutats Europees de l’Esport (ACES Europe).

Cristina Dalmau, alcaldessa accidental de Martorell, ha dit que “és un orgull que la Federació Catalana d’Handbol hagi triat Martorell com a seu de la Supercopa. Aquest és el preàmbul de tots els actes esportius que acollirem al llarg de 2023, ara que Martorell ha estat seleccionada com a Ciutat Europea de l’Esport”.

D’esquerra a dreta: Jordi Florenza (president del CH Martorell), Cristina Dalmau (alcaldessa accidental de Martorell) i Jaume Fort (president de la Federació Catalana d’Handbol)

A més, Cristina Dalmau ha recordat la importància de l’esport com a eina de cohesió social: “Martorell té una gran tradició esportiva i uns equipaments a l’alçada. L’activitat física i l’esport són una eina fonamental per a la construcció d’una societat millor; veiem l’esport com a element primordial per a la salut, l’educació, la cohesió social i la millora de la convivència”.

El president de la Federació Catalana d’Handbol, Jaume Fort, ha posat èmfasi en la il·lusió de recuperar les semifinals d’Handbol després de l’epidèmia: “És una gran satisfacció veure que tornem de la pandèmia més forts, per l’esforç que s’ha estat fent i que es demostra en la qualitat a la pista. Des de la Federació, hem intentat fer un pas endavant en la qualitat d’aquest esdeveniment. Recuperem el format de semifinals, amb la qual cosa tenim més equips implicats i més seguidors”.

Jaume Fort ha destacat també la implicació de Martorell com a ciutat d’acollida de la Supercopa de Catalunya d’Handbol: “Volem agrair l’aposta de la ciutat per acollir aquest esdeveniment els propers dos anys. Ens sumem a l’alegria que Martorell hagi estat triada Ciutat Europea de l’Esport 2023. Estem aquí perquè és on hem d’estar. Tant el municipi com el CH Martorell s’hi han bolcat”.

Acte de presentació de la Supercopa de Catalunya femenina i masculina d’Handbol

Jordi Florenza, president del CH Martorell, ha destacat la qualitat dels equips que s’enfrontaran a la Supercopa: “Portem els millors equips de Catalunya i d’Espanya a aquest esdeveniment i estem molt orgullosos. Estem molt agraïts a la Federació per confiar que Martorell sigui la seu de la Supercopa. També a l’esforç dels treballadors de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament per fer cada cop més visible aquest esport”.

Els partits de la semifinal femenina seran els de l’OAR Gràcia-Handbol Sant Quirze i el FH Sant Vicenç-Balonmano Granollers. Pel que fa a la semifinal masculina, s’enfrontaran l’Handbol Esplugues i el FC Barcelona i l’Handbol Banyoles i el Balonmano Granollers. Aquests partits es disputen entre el 25 i el 27 d’agost i poden seguir-se al portal xala.cat.

El dilluns 29 d’agost, a les 19.00 h, tindrà lloc la final de la Supercopa de Catalunya Femenina i, a les 21.00 h, la final de la Supercopa de Catalunya Masculina. Ambdós partits es retransmetran al canal Esport 3 de TV3.

Acte de presentació de la Supercopa de Catalunya femenina i masculina d’Handbol

Per tal d’accedir a les finals de la Supercopa de Catalunya, cal omplir un formulari per assegurar-se les entrades. El preu general és de 10 euros; 6 euros per als jugadors del CH Martorell i per als jugadors menors de 12 anys; i 8 euros per als integrants del Comitè Català d’Àrbitres (CCA). De moment s’han venut més de 500 entrades dels partits de la Supercopa de Catalunya d’Handbol, tot un èxit segons els organitzadors.

A més de la Supercopa de Catalunya d’Handbol, Martorell, com a Ciutat Europea de l’Esport 2023, acollirà les semifinals i la final de la Copa Catalunya de Futbol Sala al Pavelló Esportiu Municipal. Les semifinals seran el proper 3 de setembre de 2022, a les 11.00h el Sala5 s’enfrontarà al Indústries Santa Coloma i, a les 13.00 h, es disputarà el partit entre el FC Barcelona i el Cerdanyola. La final tindrà lloc el diumenge 4 de setembre de 2022.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.