Martorell guanya el Premi #BeActive pel foment de l’estil de vida saludable i actiu en la categoria d’Educació

0
2492

24 de novembre

Ahir, Iliana Ivanova, comissària d’Innovació, Recerca, Cultura, Educació i Joventut, va anunciar oficialment els guanyadors de la novena edició dels Premis #BeActive, que premien projectes i persones dedicats a la promoció de l’esport i l’activitat física a tot Europa.

Un total de dotze finalistes van competir per un primer premi en quatre categories: educació, centre de treball, heroi local i intergeneracional. El Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les persones de Martorell va ser el guanyador del Premi #BeActive d’Educació pel seu projecte de lluita contra les desigualtats en el sistema educatiu i la promoció de l’èxit acadèmic, l’equitat i la cohesió social. Amb un projecte dedicat a fomentar un estil de vida actiu i la conciliació entre la vida privada i vida laboral i a crear oportunitats per als seus treballadors, Eversports(Àustria) va guanyar el Premi #BeActive Centre de Treball. El Premi #BeActive Heroi Local 2023 va recaure en Kalin Vasilev (Bulgària), que ha aconseguit inspirar i atreure milers de búlgars cap a un estil de vida més saludable i actiu amb un projecte dut a terme exclusivament des del voluntariat i des del teixit social. El guardonat amb el Premi #BeActive Intergeneracional és l’Ajuntament de Vila Nova de Cerveira (Portugal) pel seu projecte per animar i motivar els ciutadans, especialment les persones grans, a adoptar estils de vida saludables.

«L’esport i l’activitat física són essencials per al benestar físic i mental i promouen valors com la unitat, el respecte i la inclusió en les nostres societats. Vull traslladar la meva enhorabona a tots els projectes, tant els guanyadors com els finalistes, per la bona feina i l’entusiasme que demostren diàriament a l’hora de fomentar un estil de vida saludable, actiu i inclusiu per als nostres ciutadans. El seu compromís és admirable i espero que serveixi d’inspiració a moltes més iniciatives excel·lents»
 

Comissària Ivanova

Els quatre guanyadors van rebre 10 000 euros i els finalistes, 2 500 euros cadascun, que els permetran finançar, innovar i desenvolupar mesures en el marc dels seus projectes basats en els valors de l’esport. Els Premis #BeActive es van crear com un element central de la Setmana Europea de l’Esport, que se celebra anualment.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.