17.11.16 – SANT CUGAT DEL VALLÈS • Vallès Occidental

Mercè Conesa, sobre la retirada de l’estelada: “Acato però no renuncio. Ningú em traurà el dret a la llibertat d’expressió”

0
66

L’alcaldessa confirma que es retirarà l’estelada de la pl. Lluís Millet per ordre judicial, però anuncia que a partir de demà s’instal·larà en un altre punt de Sant Cugat

“Aquesta sentència”, ha explicat Conesa, “parla exclusivament de la plaça Lluís Millet i per això manifestarem la nostra reivindicació envers el procés català fent onejar l’estelada en un altre indret de la ciutat. Demà mateix estarà penjada”

Mercè Conesa ha reivindicat que “sempre hem estat un ajuntament respectuós amb la Llei de banderes, un ajuntament respectuós amb les ordres judicials i un ajuntament que acata les sentències, però no renunciarem a la llibertat d’expressió dels ciutadans i ciutadanes”  
 
L’alcaldessa, Mercè Conesa, va valorar ahir 16 de novembre la decisió judicial que obliga l’Ajuntament de Sant Cugat a retirar immediatament l’estelada de la plaça de Lluís Millet. En un auto conegut ahir, el jutjat contenciós administratiu nº2 de Barcelona ha donat aquesta ordre per tal d’executar provisionalment una sentència anterior –recorreguda per l’Ajuntament- en què s’obligava a retirar aquesta bandera.
 
“L’Ajuntament de Sant Cugat”, ha explicat Conesa, “acatarà aquesta decisió judicial però no renuncia a mostrar la nostra diferència de criteri. Per aquest motiu exercirem el dret a la llibertat d’expressió a l’indret que considerem més adequat”. En aquest sentit, ha detallat que “entenem que aquesta sentència parla exclusivament de la plaça Lluís Millet i per això manifestarem la nostra reivindicació envers el procés català fent onejar l’estelada en un altre indret de la ciutat. Demà mateix estarà penjada”. 
 
Així mateix, Conesa ha reivindicat que “a través de la llibertat d’expressió mostrem quin és el sentiment d’una majoria de ciutadans i ciutadanes de Sant Cugat en relació al procés català”. Finalment ha conclòs que “sempre hem estat un ajuntament respectuós amb la Llei de banderes, un ajuntament respectuós amb les ordres judicials i un ajuntament que acata les sentències, però no renunciarem a la llibertat d’expressió dels ciutadans i ciutadanes”.
 
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.