Més de 1.200 persones es donen cita a la Trobada de Primavera de la Gent Gran de Martorell

0
98

El recinte firal de Ca n’Oliveres ha acollit el diumenge 29 de maig la Trobada de Primavera de la Gent Gran, organitzada per l’Ajuntament de Martorell, com a cloenda de la 34a Setmana per a l’envelliment actiu i la gent gran. Més de 1.200 de persones han gaudit d’un dinar popular, reconeixements, obsequis, actuacions musicals i ball.

Els assistents que han anat arribant a la Nau 1 han estat rebuts per l’alcalde Xavier Fonollosa i els regidors de l’equip de govern, i han passat pel photocall per tenir una imatge de record de la jornada. En arribar als seus seients, hi han trobat beguda i un aperitiu, previ a la fideuà i botifarrada del menú.

L’alcalde Fonollosa ha assegurat que “tothom està encantat perquè feia dos anys llargs que no podíem fer una trobada d’aquest tipus. El col·lectiu que més ha patit en aquesta pandèmia ha estat el de la gent gran. És un motiu de joia poder-nos retrobar sense restriccions. Aglutinem 1.200 avis i àvies de Martorell que gaudiran com la darrera edició del 2019, que va ser molt participada”.

“Aquesta trobada la fèiem sempre a la tardor, però ens van demanar de fer-ne dues perquè s’ho passen d’allò més bé. Per part de l’Ajuntament, és una manera de retre homenatge a la nostra gent gran, ja que no seriem qui som sense ells”.

La vetllada ha inclòs un reconeixement als membres d’AFOPA (Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya des de 1982) i als seus col·laboradors, que fan possible la Universitat de l’Experiència a casa nostra.

Així, s’ha posat en valor la tasca de la presidenta d’AFOPA, Muntsa Lamúa, i dels membres Elisa Bombí, Lluïsa Vinyals, Carme Solé, Enriqueta Tobella, M. Eli Velasco i Santiago Caballero, que han rebut com a obsequi uns llibres editats del Premi Vila de Martorell.

La regidora de Benestar Social i Gent Gran, Cristina Dalmau, ha dit que la Universitat de l’Experiència “és una iniciativa conjunta amb la Universitat Ramon Llull. Ha tingut una gran participació, tot i les dificultats durant la pandèmia, i ha estat una excusa perquè la gent gran es posés al dia amb els canals virtuals. Ara ja han tornat a fer-se les sessions presencials, però han picat molta pedra i volem reconèixer les persones implicades”.

Com a obsequi, l’alcalde i els regidors han repartit un targeter logotipat, taula per taula, a cadascun dels comensals. A continuació, s’ha gaudit d’actuació musical d’havaneres amb els Mariners d’Egara i ball amb el Grup Corxet a la Nau 2.

Ajuntament de Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.