Oportunitat d’aprenentatge per a les agències energètiques locals i regionals per facilitar i donar suport a projectes d’energia sostenible a gran escala

0
3824

ManagEnergy ofereix una classe magistral al maig per a agències energètiques locals i regionals centrades en la facilitació del mercat i l’agregació de projectes. Aplicar ara!

Les classes magistrals de ManagEnergy tenen com a objectiu dotar les agències d’energia i les autoritats regionals i locals d’Europa amb les habilitats i coneixements per fomentar, estimular i desenvolupar projectes d’energia sostenible a Europa. Dissenyades per augmentar la capacitat, l’experiència i el coneixement del personal de les agències energètiques, aquestes classes magistrals també ofereixen oportunitats per establir xarxes amb companys.

Les classes magistrals s’impartiran en un format d’aprenentatge mixt. Una sessió presencial d’un dia i mig a Brussel·les compta amb dues sessions en línia de mig dia. El format de les classes inclou exercicis de resolució de problemes, tallers, estudis de casos i conferències convidades d’agències i organitzacions rellevants per a les inversions energètiques.

Es proporciona suport econòmic (fins a un màxim de 550 €) als participants per a despeses de viatge i allotjament. Els participants que finalitzin les Master Classes rebran una Insígnia Digital que acredita la seva participació.

La primera Masterclass tindrà lloc al maig: 4 de maig (matí, en línia); 16-17 de maig (Brussel·les); 30 de maig (matí, en línia)

Ho podeu sol·licitar ara en línia mitjançant aquest enllaç

L’objectiu d’aquest mòdul és desenvolupar les habilitats i competències bàsiques de les agències de l’energia per facilitar i donar suport al finançament de projectes d’energia sostenible a gran escala. El programa oferirà una visió general dels serveis i suports de facilitació del mercat que les Agències d’Energia poden oferir per permetre el desenvolupament dels projectes des del concepte fins a la implementació (activació d’actors del mercat, identificació de “projectes candidats” prometedors, establint contactes amb la comunitat de finançament). S’introduiran eines i solucions de finançament i es proporcionaran estudis de casos d’aplicacions reeixides de models de finançament a regions d’Europa. El mòdul es basarà en experiències i coneixements d’una sèrie d’iniciatives i projectes de la UE rellevants i d’èxit.

Aquesta classe magistral serà impartida per experts de la Universitat Tecnològica de Shannon (TUS), Tipperary Energy Agency i OÖ Energiesparverband (ESV), amb el suport de ponents convidats.

Donat pressa! Les sol·licituds per a aquesta primera classe magistral estan obertes des del 20 de març fins al 14 d’abril de 2023. La classe està oberta al personal d’agències energètiques locals i regionals i autoritats públiques locals/regionals que considerin la creació d’una agència d’energia o amb competències similars a les agències energètiques.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.