Porto impulsant canvis socials i incorporant tothom – Cas pràctic

0
3418

El Pacte Climàtic Local de Porto té com a objectiu crear una comunitat diversa que treballi cap a la neutralitat climàtica per al 2030. Potenciarà les iniciatives preses tant per individus com per grups d’interessats per augmentar l’eficiència energètica, la producció i l’emmagatzematge d’energia, i invertirà en accions de compensació de les emissions residuals.

Llançat el gener de 2022, el Pacte Climàtic de Porto ja tenia 145 signants a finals de maig de 2022.

2030 com a any objectiu per a la neutralitat climàtica
L’any 2008, Porto es va fixar l’objectiu de reduir un 45% de les seves emissions l’any 2030. En aquesta visió, l’administració local està desenvolupant ara un nou SECAP que tindrà com a objectiu aconseguir una reducció d’emissions de GEH del 85% i un objectiu de compensació del 15% l’any 2030.

La iniciativa dóna suport a l’ambició de la ciutat desafiant els ciutadans i altres organitzacions a assumir el lideratge de la transició d’una manera col·lectiva i participativa. Porto se centra a assolir aquest objectiu mitjançant la participació voluntària i significativa d’una àmplia gamma de parts interessades per impulsar accions a nivell nacional i local que aconsegueixin crear una ciutat més igualitària, sostenible i respectuosa per a tothom.

Obteniu més informació sobre el Pacte Climàtic Local de Porto i les xifres clau al nostre darrer cas d’estudi disponible en anglès i portuguès a la biblioteca en línia!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.