Premis de la Capital Europea de la Innovació 2019 – La cursa està en marxa!

0
120

La cinquena edició dels premis ‘Capital Europea de la Innovació’ reconeixerà les ciutats europees que han construït els ecosistemes d’innovació més dinàmics i oberts. Les ciutats que vulguin sol·licitar-les han de presentar les seves sol·licituds abans del 6 de juny.
 
 La convocatòria es va llançar a Atenes, guanyadora de l’iCapital 2018, en una conferència organitzada per l’Ajuntament per presentar el premi a representants de grups i institucions locals que van contribuir a la victòria. L’alcalde Giorgos Kaminis va explicar que la ciutat treballarà per reforçar la comunitat d’innovació social a Atenes i Europa, reforçant la confiança dels ciutadans i fomentant la democràcia participativa. La primera part de la conferència es pot veure a Facebook.
 
Carlos Moedas, comissari d’Investigació, Ciència i Innovació, va llançar aquest any el concurs iCapital amb una adreça de vídeo:
 
Els premis ‘Capital Europea de la Innovació’ tenen tant a veure amb les idees i les eines més innovadores, com per crear oportunitats perquè els ciutadans participin i decideixin com funciona la seva ciutat. Els guanyadors passats són veritables models que inspiren a altres ciutats del món. Espero poder veure moltes aplicacions de ciutats que utilitzen solucions innovadores per resoldre els seus reptes més urgents i millorar la vida dels seus habitants”.  
 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.