28.05.18 – BARCELONA • Barcelonès

Primera reunió institucional de les diputacions catalanes amb el president de la Generalitat, Quim Torra

0
42

Els representants de les quatre diputacions catalanes han posat al dia a Quim Torra de l’activitat que actualment impulsen; mentre que el president de la Generalitat ha demanat que les quatre diputacions treballin de forma coordinada amb la Generalitat


La presidenta, Mercè Conesa, durant la reunió amb el president de la Generalitat, Quim Torra, i els representants de les diputacions de Girona, Tarragona i Lleida. Foto: Oscar Giralt/Diputació de Barcelona.
La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, s’ha reunit aquest dilluns al migdia amb el president de la Generalitat, Quim Torra, al Palau de la Generalitat (Barcelona). A la reunió també han assistit els presidents de les diputacions de Girona, Pere Vila; Lleida, Joan Reñé; i el vicepresident de la Diputació de Tarragona, Josep M. Cruset.
Els representants de les quatre diputacions catalanes han posat al dia a Quim Torra de l’activitat que actualment impulsen les administracions supramunicipals; mentre que el president de la Generalitat ha demanat que les quatre diputacions treballin de forma coordinada amb la Generalitat, amb la voluntat de garantir el desenvolupament del territori català en tots els àmbits.
Durant aquesta reunió de treball, de més d’una hora de durada, s’han tractat diferents projectes, on destaca la digitalització del país com a element cohesionador tant en l’àmbit social com l’econòmic.
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.