Race to Zero: una campanya global alineada amb la visió del Pacte dels alcaldes de la UE del 2050

0
229

Race to Zero s’adreça a les autoritats locals, empreses, universitats i inversors amb l’objectiu d’accelerar l’acció climàtica basada en la ciència per aconseguir emissions netes de carboni nuls abans del 2040 o, com a màxim, el 2050

The Cities Race to Zero està organitzada pel Pacte Mundial d’Alcaldes per al Clima i l’Energia (GCoM), Ciutats C40, ICLEI – Governs Locals per a la Sostenibilitat (ICLEI), Ciutats i Governs Locals Units (CGLU), CDP, el Fons Mundial per a Nature (WWF) i el World Resources Institute (WRI). És un soci oficial i la pista de la ciutat de la COP26 Race to Zero, dissenyada per ajudar les ciutats a complir els criteris de compromís de la carrera mitjançant les millors eines i experiència disponibles.

Cities Race to Zero és una campanya de ciutats per ciutats per inspirar compromisos i accions dels seus companys de tot el món i canalitzar les millors eines i experiència disponibles per ajudar-los a mantenir-se en pista amb 1,5 ° C.

La campanya se centra en agrupar iniciatives de col·laboració en l’avantguarda de les accions de resiliència climàtica, com ara la calor extrema, la sequera, les inundacions i l’augment del nivell del mar, a les zones urbanes, rurals i costaneres. L’objectiu final de la campanya és augmentar la sensibilitat dels actors locals a la importància de preparar les comunitats locals per a un canvi climàtic incessant.

Per obtenir més informació sobre els enllaços entre la visió del Pacte Europeu d’Alcaldes del 2050 i la carrera cap al zero, consulteu: https://iclei-europe.org/news/?c=search&uid=ZgePKdbz i el documents de Preguntes i respostes.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.