L'alcaldable de Junts a Barcelona, Xavier Trias i l'exalcalde socialista de Barcelona, Joan Clos, al Cercle d'Economia. Foto: Agencia ACN

El Punt Avui
Barcelona • Barcelonès

Colau descarta les estatals; pacte a tres o nova etapa

0
1441

L’opció dels comuns a Catalunya inclou Asens

Trias anuncia que aviat aprofundirà en les converses amb Collboni

L’empresariat evidencia que aposta pel canvi de lideratge a Barcelona

La irrupció de la convocatòria d’eleccions estatals per al 23 de juliol ha donat un nou caire a l’escenari polític de Barcelona després de les eleccions de diumenge passat, en què Xavier Trias es va imposar, però no l’ha capgirat prou per fer que l’encara alcaldessa Ada Colau es decideixi a fer el pas de deixar la política local per la d’àmbit estatal.

La intenció d’Ada Colau és ben clara. Descarta assumir el lideratge de la candidatura dels comuns a Catalunya per seguir a Barcelona, segons ha pogut confirmar El Punt Avui. L’estratègia dels colau ara és doble. La dona que es defineix a si mateixa com “una patriota de Barcelona” situa la seva preferència a continuar fent política des del consistori revalidant un govern de les forces progressistes que impliqui el PSC, Esquerra Republicana i el seu partit. L’altra opció, que es posaria en marxa si fracassés la primera, és fer un pas al costat i donar una nova orientació a la seva vida, que segur que continuarà lligada al compromís social i polític.

Continuar llegint

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.