S’inicia el ‘Cities Energy Saving Sprint’

0
3265

Què és el ‘Cities Energy Saving Sprint’?

La Comissió Europea, el Pacte d’Alcaldes-Europa i el Comitè Europeu de les Regions presenten ‘The Cities Energy Saving Sprint’, una iniciativa conjunta que anima les ciutats a prendre mesures que redueixin immediatament el seu consum energètic.

L'”Sprint” tindrà una durada de 4 mesos, fins a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible (EUSEW) que se celebrarà del 26 al 30 de setembre de 2022, quan compartirem els resultats preliminars de la campanya.

Mentrestant, les ciutats poden aprofitar l’oportunitat dels Jornades de l’Energia Sostenible de la UE per mantenir debats amb els seus residents, el personal i les parts interessades locals per prendre mesures d’emergència per estalviar energia.

Què poden fer les ciutats ara?

Com a part de la campanya, la nostra oficina ha desenvolupat el ‘Cities Energy Saving Toolkit’, que ofereix a les ciutats mesures senzilles i ràpides que poden prendre en cas d’emergència per preparar-se per al proper hivern.

Per fer pràctiques aquestes iniciatives a curt termini, el conjunt d’eines inclou City Reports: testimonis de ciutats que ja van prendre aquest tipus de mesures, ordenats per sectors:

  • transport
  • il·luminació
  • calefacció i refrigeració
  • implicar la ciutadania i els agents locals.

Podeu actuar ara per garantir un subministrament d’energia sostenible i assequible per a tothom. Uneix-te al ‘Cities Energy Saving Sprint’ registrant-te aquí! La campanya està oberta a totes les ciutats de la UE i més enllà.

Utilitzeu el kit de comunicació de Cities Energy Saving Sprint per promocionar les vostres accions locals i formar part d’un moviment a escala de la UE.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.