VILAGRASSA • Urgell

Talarn posa en valor l’increment del suport per als serveis jurídics i tècnics municipals en la seva visita a la comarca de l’Urgell

0
1832

“Disposar de personal tècnic especialitzat és fonamental per a la gestió d’ajuntaments dels nostres petits grans pobles”, ha assenyalat

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha visitat aquest dimarts els municipis dels Omells de Na Gaia i Vilagrassa, de la comarca de l’Urgell.

Talarn ha iniciat el seu periple a l’Ajuntament dels Omells de Na Gaia, on ha estat rebut per l’alcalde, Delfí Escoté, i hi ha mantingut una reunió de treball. Posteriorment, s’ha desplaçat fins a Vilagrassa, on s’ha reunit amb l’alcalde, Jordi Serés.

Joan Talarn ha posat en valor l’increment del suport per als serveis jurídics i tècnics municipals, que en el cas de la comarca de l’Urgell ha suposat disposar d’un Servei d’Atenció Tècnica més a través del consell comarcal. “Disposar de personal tècnic especialitzat és fonamental per a la gestió d’ajuntaments dels nostres petits grans pobles i, a més de posar-hi més recursos, ajudem, a través de la UdL, a formar futurs secretaris i interventors municipals”.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.