GRANOLLERS • Vallès Oriental

“Teixim emocions” és la nova campanya de l’associació de comerciants Comerç Ral en col·laboració amb l’Ajuntament de Granollers i la Fundació Vallès Oriental

0
1224

Una iniciativa per promocionar el comerç de proximitat, hàbits de compra sostenibles i alhora col·laborar en la integració sociolaboral i millora de l’autonomia de les persones amb disCapacitat intel·lectual

Amb motiu del dia internacional sense bosses de plàstic, que se celebra cada any el 3 de juliol, s’ha iniciat la campanya “Teixim emocions”. Una iniciativa fruit de la col·laboració entre l’associació Comerç Ral, l’Ajuntament de Granollers i la Fundació Vallès Oriental. Els objectius d’aquesta campanya són promocionar el comerç de proximitat, aconseguir uns hàbits de compra més responsables i sostenibles, i millorar l’autonomia i la integració sociolaboral de persones amb disCapacitat intel·lectual.

La Fundació Vallès Oriental (FVO), entitat sense ànim de lucre al servei de les persones amb disCapacitat intel·lectual, ha confeccionat a mà 600 bosses de tela amb l’eslògan imprès “Teixim emocions”, per tal de col·laborar en la conscienciació de la ciutadania dels perills i efectes negatius per al medi ambient que comporta l’ús de bosses de plàstic.

Del 3 al 31 de juliol, totes les persones que comprin als 36 comerços de l’associació Comerç Ral adherits a la campanya i que emplenin la cartilla amb el segell de tres establiments diferents, rebran com a obsequi una bossa de cotó amb l’eslògan “Teixim emocions”, fins a esgotar les existències, com a agraïment i fidelització per comprar a les botigues del barri.

El tret de sortida de la campanya ha tingut lloc el divendres 2 de juliol de 10 a 12 h davant de les farmàcies Les Escoles i Olivet, del carrer de Roger de Flor, on membres de la Fundació Vallès Oriental han repartit les cartilles i han explicat a la ciutadania la dinàmica de l’actuació. A les 12 h s’ha fet la cloenda a davant de la farmàcia Les Escoles (carrer de Roger de Flor, 45) amb representants de la Fundació Vallès Oriental, Associació Comerç Ral i l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.