19.09.11 – BARCELONA • Barcelonès

TITULARS PREMSAUna entrevista a l’alcalde de Barcelona i els efectes de la crisi en els joves, a les portades

0
156

Barcelona (ACN).- Els efectes de la crisi en els joves, una entrevista a l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, i l’anunci de l’augment dels impostos a les rendes més altes obren els diaris d’aquest dilluns. ‘L’Ara‘ destaca que “La crisi empeny els joves a treballar fora”, ‘El Punt Avui‘ diu que “Les adopcions cauen a la meitat en cinc anys” i ‘La Vanguardia‘ diu que “Obama impulsa una pujada fiscal a les rendes altes”. ‘El Periodico‘ publica una entrevista a l’alcalde Trias, que assegura que “Estaria bé pactar els comptes amb Hereu”, mentre que ‘El Pais‘ titula “ETA y la izquierda abertzale tocan a cuatro manos la misma pieza”.
El Mundo‘ obre amb “Barreda propuso privatizar colegios, asilos y autopistas”, mentre que ‘ABC‘ i ‘La Razón‘ recullen la victòria de la selecció espanyola a l’Europeu de bàsquet amb “Enorme España” i “España, por todo lo alto”, respectivament.

Els diaris de les comarques gironines se centren en el xàfec que ha caigut aquest diumenge a la matinada a la Garrotxa. ‘El Punt‘ diu “Mitja hora de tempesta fa estralls a la Garrotxa” i ‘Diari de Girona‘ destaca que “Les fortes pluges causen danys i deixen sense llum diferents zones de la Garrotxa i el Ripollès”.

Per últim, ‘20 minutos‘ titula “Barcelona no hará más cambios en el mobiliario para atajar el incivismo”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.