06.05.11 – REUS • Baix Camp

Tret de sortida a les municipals de Reus on el consistori vol evitar l’arribada dels conservadors a l’alcaldia

0
74

La plaça del Mercadal de Reus ha viscut aquest dijous a la nit la tradicional penjada de cartells que dóna el tret de sortida a les eleccions municipals a la ciutat. Tots els grups municipals del consistori, com la resta de partits, han penjat els seus eslògans. El líder del PSC a Reus i alcalde a la ciutat, Lluís Miquel Pérez, ha assegurat que afronta les eleccions amb la feina feta i amb el suport de bona part de la ciutadania. Pérez, que ha assegurat que no creu en les enquestes, ha desmentit cap tipus de pacte amb el PP i que segueix creient en les fórmules de progrés. De la seva banda, el líder de la oposició, Carles Pellicer (CiU), ha insistit en el canvi de rumb que necessita la ciutat.

Pellicer ha explicat que cal un model diferent de fer ciutat i que s’ha de treballar al llarg d’aquests dies per aconseguir trencar amb els 32 anys de socialisme a la ciutat. Des de CiU han assegurat que l’objectiu és arribar a l’alcaldia, governar amb capacitat de decisió i impregnar un nou estil a la ciutat.

La popular Alicia Alegret ha assegurat que el PP de Reus afronta la campanya amb molta motivació i il·lusió i amb la intenció de ser ”decisiu” per al canvi a la ciutat. Alegret ha explicat que el PP ha elaborat un programa de govern ”realista i que pensa en les necessitats reals de la ciutat”. A més, la popular Alegret ha assegurat que el canvi a Reus passa pel PP i ”no per una majoria absoluta de CiU ni per un PSC desbordat”.

Des d’Esquerra, Àngel Cortadelles, ha declarat que existeix un model de fer ciutat diferent a l’actual però que en cap cas, aquest canvi  ha de passar per l’entrada dels grups més conservadors que retallin el paper l’administració pública. Segons Cortadelles, Reus ha de seguir la seva aposta per la inversió econòmica intel·ligent, la internacionalització, la cohesió social i les idees de progrés.

Finalment Ernest París, alcaldable per ICV, ha explicat que l’objectiu més important és donar a conèixer que hi ha una altra manera de fer política. París ha assegurat que les retallades es poden aturar gràcies a les opcions de progrés.

A banda dels actuals membres del consistori, han participat en la tradicional enganxada de cartells la Coordinadora Reusenca Independent (CORI); Ara Reus; PXC; Candidatura d’Unitat Popular (CUP); Ciutadans i Solidaritat Catalana per la Independència.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.