Els quatre presidents durant la visita

Trobada a Barcelona dels presidents i presidentes de les quatre diputacions catalanes

0
51

La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret s’han reunit aquest dijous a la tarda a la seu de la Diputació de Barcelona. La reunió s’emmarca en les trobades periòdiques que mantenen els caps de govern d’aquestes institucions supramunicipals, en el marc de bona relació, per tractar temes comuns que puguin beneficiar el món local i la ciutadania. S’han abordat qüestions relacionades amb la situació de sequera que afecta Catalunya, l’educació, la sanitat i els serveis socials.

Prèviament, i aprofitant l’estada a la seu de la corporació barcelonina, els quatre presidents i presidentes de les diputacions catalanes han pogut visitar en primícia l’exposició “Un mar obert a tothom”, ubicada al vestíbul de Can Serra (Rambla de Catalunya, 126) de Barcelona, i que s’obrirà al públic aquest divendres 5 d’abril. La mostra fotogràfica, amb imatges sobre què significa el mar per a l’ésser humà, és una activitat oficial del congrés Ocean Decade, que organitza les Nacions Unides a Barcelona i la Comissió Intergovernamental de l’Oceà de la UNESCO. Es podrà visitar, gratuïtament, fins al 25 d’abril.

Aquesta trobada respon als respon als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 11 “Ciutats i comunitats sostenibles”, número 16 “Pau, justícia i institucions sòlides” i número 17 “Aliança per assolir els objectius”. Els 17 ODS van ser proclamats per l’Assemblea General de Nacions Unides el 25 de setembre de 2015 i formen part de l’agenda global per a 2030. La Diputació de Barcelona n’assumeix el compliment i desplega la seva acció de suport als governs locals de la província d’acord amb aquests ODS.

Font: Diputació de Tarragona

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.