Voleu implementar esquemes de finançament innovadors a la vostra ciutat o regió? Fes-vos aprenent del programa PROSPECT+!

0
779

Les autoritats locals o regionals interessades a finançar els seus projectes amb una dependència reduïda de les subvencions poden aprendre d’un mentor entre iguals experimentat! Sol·licita com a tutor al 1r cicle del Programa de Desenvolupament de Capacitats PROSPECT+.

Per convertir-se en aprenent, hauríeu d’estar directament implicat en el finançament i la implementació del projecte local d’energia sostenible i clima. El projecte hauria de formar part d’un pla d’acció local o regional per a l’energia sostenible i el clima (o un pla similar) i hauria d’estar com a mínim en fase preparatòria. Es tractaran les següents àrees temàtiques:
• edificis públics
• edificis privats
• enllumenat públic
• transport
• transversals.

Es pot trobar més informació sobre l’aplicació a les directrius per als sol·licitants.

Què pots aprendre en el primer cicle d’aprenentatge?

Apreneu a finançar el vostre projecte d’energia sostenible i clima mitjançant esquemes de finançament innovadors. Per reduir la dependència de les subvencions, el 1r cicle formatiu ofereix els següents esquemes innovadors de finançament:

Com aprenent tindreu l’oportunitat d’aprendre d’altres projectes implementats a Europa i aplicar el que heu après en el vostre context. A més, rebràs una assistència personalitzada i adaptada als teus objectius i necessitats de creació de capacitats, confrontaràs idees amb companys i, finalment, compartiràs la teva experiència i desafiaràs els teus coneixements per trobar noves solucions.

Els mentors del 1r cicle d’aprenentatge ja són coneguts: es troben a Àustria, Txeca, Portugal, França, Irlanda, Espanya, Croàcia, Bulgària i Eslovènia.

La convocatòria per a mentores està oberta fins al 28 de gener de 2022. Envieu la vostra sol·licitud aquí per convertir-vos en aprenents de PROSPECT+!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.