100 ciutats intel·ligents i climàticament neutres: prepareu-vos per a la convocatòria d’expressió d’interès!

0
788

Els objectius del Pacte Verd Europeu –reduir les emissions en un 55% l’any 2030 i convertir-se en el primer continent climàticament neutre l’any 2050– seran impossibles d’assolir sense ciutats a l’avantguarda dels esforços concertats.

I moltes ciutats europees ja estan fent un treball fantàstic cap a la neutralitat climàtica. Diverses ciutats s’han compromès a reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle (GEH). Tanmateix, només un grapat de ciutats han adoptat fins ara un objectiu de neutralitat climàtica per al 2030.

La missió sobre ciutats climàticament neutres i intel·ligents (la “Missió de les ciutats”) mobilitzarà les autoritats locals, els ciutadans, les empreses, els inversors i les autoritats regionals i nacionals per assolir dos objectius:

  1. Oferir almenys 100 ciutats intel·ligents i climàticament neutres per al 2030,
  2. Assegurar-se que aquestes ciutats actuen com a centres d’experimentació i innovació per permetre que totes les ciutats europees puguin seguir el mateix l’any 2050.

La Comissió Europea ha de llançar una convocatòria d’expressió d’interès per participar en la missió 100 ciutats intel·ligents i climàticament neutres per al 2030.

Interessat? Participa a la Conferència sobre Missions Europees el 25 de novembre. Aprendràs més sobre la implementació de les missions de la UE i la convocatòria d’expressió d’interès.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.