Carta als alcaldes del Comissari europeu Miguel Arias Cañete

0
153

El Comissari de la Unió Europea Miguel Arias Cañete convida els alcaldes a unir-se al nou Pacte dels Alcaldes pel Clima i l’Energia per fer d’Europa "una societat sostenible amb baixes emissions de carboni i resistent al canvi climàtic".

Seguint l’històric acord al que es va arribar el passat desembre a París, el Comissari europeu d’Acció pel Clima i Energia es va adreçar als alcaldes amb una carta que emfatitza el rol crucial de les ciutats en la implementació exitosa de la transició energètica.

 
A la carta enviada, el Comissari Arias Cañete, agraeix a les ciutats que ja han actuat envers el clima i l’energia a través del Pacte dels Alcaldes i el Mayors Adapt, dues grans iniciatives que es van fusionar sota el Pacte dels Alcaldes pel Clima i l’Energia.
 
Reconeixent la "vital importància" de les autoritats locals i regionals en la consecució dels objectius climàtics i energètics de la UE, el comissari Arias Cañete els anima a intensificar la seva ambició i signar el Pacte dels Alcaldes de Clima i Energia. El Pacte, que es va estendre fins al 2030, ara inclou compromisos de les ciutats, tant en la mitigació del canvi climàtic com una adaptació en línia amb una visió compartida de cares al 2050 cap a les zero emissions de carboni i la resistència al canvi climàtic amb accés a energia segura, neta i assequible. 
 
"Amb el teu compromís, Europa estarà més ben preparada per fer la transició cap a una societat baixa en carboni, resistent al canvi climàtic i sostenible, així com en condicions de convertir aquesta història d’èxit en un model que pot ser adoptat en altres regions del món. " 

*A text from the Covenant of Mayors

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.