Sopa de Lletres

0
352La Sopa de Lletres d’alcaldes.eu – n1/040516
© alcaldes.eu

1. Més de 25 anys i encara no han acabat la variant de la N 340

2. Salvador Esteve va dir que aquesta norma no millora el finançament envaeix les seves competències i no aporta flexibilitat del servei públic

3. És la capital de la comarca que comprèn la meitat meridional del Camp de Tarragona, Situat entre la Serralada Prelitoral i el mar.

4. És l’alcaldessa d’un municipi privilegiat, integrat per una zona de platja, una zona forestal i un nucli urbà. Encara manté activitat agrícola que es reflecteix en l’espàrrec un producte de la terra de gran qualitat.

5. Va ser alcalde de Girona. Ara és el president.

6. Els Tres Tombs de Sant Antoni Abad (Festa Tradicional d’Interès Nacional), les calçotades, els castells, la manifestació més identitària del municipi i un dels símbols de Catalunya (Patrimoni Immaterial de la Humanitat) ah!… i el tradicional caramel vermell de Dijous Gras, que només es pot trobar a…

7. És el president de l’Òrgan de representació dels municipis i de les vegueries a les institucions de la Generalitat.

8 És l’alcaldessa d’un municipi que el seu monument més important i conegut és una antiga abadia benedictina, va ser el monestir de major importància de tot el comtat de Barcelona. L’edifici va ser declarat Bé Cultural d’Interès Nacional l’any 1931. Tambè és presidenta d’una institució governada per alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores dels ajuntaments barcelonins.

 

Alcaldes.eu us ofereix una forma inesperada de participació:
una sopa de lletres
 

Deixeu-vos desafiar pels reptes i endevinalles d’aquesta nova secció i afineu el vostre coneixement del país.

La Sopa de Lletres d’Alcaldes.eu és un bon entrenament per a la intuïció i la memòria dels lectors, però també una agradable manera de compartir la inquietud per la nostra cultura i la vida del municipalisme català.

INSTRUCCIONS

imprimiu-vos aquesta pàgina, llegiu les indicacions i trobeu les paraules amagades. Us garantim una bona estona de gaudi.
I no deixeu de reenviar les sopes de lletres als vostres amics.


Cada setmana amb el mail de sumari per suscriptors una nova sopa de lletres!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.