L’alcalde, a la dreta, i l’equip d’Unim, ahir dimarts. Foto: MIQUEL SPA

Regió 7
Guils de Cerdanya • La Cerdanya

El trencament del pacte de govern aboca Guils a un canvi de l’alcaldia

0
51

El batlle sortint, Toni Trilles, atribueix la moció de censura a la gestió de l’estació de Fontanera i a la voluntat de regularitzar la plantilla i els contractes

El Govern municipal de Guils format per Unim Guils, vinculat a ERC, i la formació independent Escoltem Guils s’ha trencat. El regidor d’EG, Xavier Maldonado, ha arribat a un acord amb el grup de Junts a l’oposició per rellevar l’alcalde, Toni Trilles, a través d’una moció de censura presentada pel partit postconvergent. El pacte inicial de les dues formacions estableix que la nova alcaldessa serà Yolanda Mendo, filla de l’històric alcalde i encara regidor, Josep Mendo. La moció de censura fixa el ple per rellevar l’alcaldia el dia quatre de març.

L’encara alcalde i el seu equip assumien aquest dimarts amb esportivitat política la decisió del seu excompany de govern i han atribuït la situació a un conjunt de circumstàncies que combinen mala gestió de l’estació de Fontanera, desconfiança a l’hora de treballar plegats i la voluntat d’endreçar la plantilla municipal i els contractes públics a partir d’una auditoria.

Continuar llegint

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.