European City Facility: tercera convocatòria per obtenir suport tècnic i financer als vostres plans d’inversió locals

0
703

L’European City Facility (EUCF), una iniciativa finançada per la UE que dóna suport a les ciutats i municipis en el desenvolupament de conceptes d’inversió i la recerca d’inversors per als seus projectes d’energia sostenible, llança ara la seva tercera convocatòria de sol·licituds.

Les autoritats locals de tota Europa (ciutats i municipis) poden sol·licitar el suport d’EUCF del 15 d’octubre al 17 de desembre de 2021. En aquesta tercera convocatòria, l’EUCF finançarà 68 ciutats o municipis. El pressupost total disponible per a la convocatòria és de 4,08 milions d’euros.

Amb una subvenció de fins a 60.000 euros per beneficiari, a més de serveis de suport addicionals, l’EUCF pretén desbloquejar inversions en projectes locals d’energia sostenible, que són crucials per a la implementació dels plans d’acció energètica i climàtica de les ciutats.

Més de 250 sol·licituds d’arreu d’Europa van arribar a la primera convocatòria de sol·licituds el 2020. D’aquestes, 69 van rebre finançament. La segona convocatòria, que es va tancar el maig d’aquest any, va rebre 221 sol·licituds i va donar lloc a la selecció de 68 beneficiaris. Les ciutats de la primera convocatòria ja estan desenvolupant els seus conceptes d’inversió en projectes (previstos a la primavera del 2022), mentre que les ciutats de la segona ronda aviat començaran a treballar-les.

Consulteu el lloc web d’EUCF per obtenir més informació.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.