Governança multinivell en la planificació energètica sostenible: guia i millors pràctiques de COOPENERGY

0
122

El projecte COOPENERGY busca millorar les sinergies entre els governs regionals i locals mitjançant el desenvolupament de processos col·laboratius de treball i el foment de l’execució d’iniciatives conjuntes, amb l’objectiu global de reduir les emissions de CO2.
 
Més específicament, COOPENERGY ajuda a les autoritats locals i regionals a treballar juntes per oferir plans d’acció mitjançant el desenvolupament d’acords de governança multinivell per complir amb els objectius 3×20 de la UE. De fet, els plans d’acció d’energia sostenible a nivell regional i local poden desenvolupar-se per separat, causant duplicació, malbaratament de recursos i oportunitats perdudes per estalviar temps i diners.
 
Els socis del consorci han produït dues eines útils per als signants del Pacte:
 
  • Una col · lecció de 60 dels millors exemples de col · laboració per inspirar a les autoritats locals per col · laborar més eficaçment entre si en la planificació energètica sostenible;
  • Una Guia de governança multinivell, basat en les experiències de nou regions europees, dirigides a proporcionar la informació necessària per establir els processos de planificació d’energia sostenibles i eines de col · laboració entre els nivells regionals i locals.
*A text from the ‘Covenant of Mayors’
 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.