La Comissió publica la quarta convocatòria WIFI4EU perquè els municipis europeus puguin demanar wifi gratuït en els espais públics

0
117

La Comissió publica la quarta convocatòria de bons WiFi4EU per crear xarxes wifi a espais públics com ara ajuntaments, biblioteques públiques, museus, parcs públics o places. La convocatòria romandrà oberta per als municipis o associacions de municipis dels vint-i-set estats membres de la UE, del Regne Unit, d’Islàndia i de Noruega durant un dia i mig, concretament del 3 de juny del 2020 a les 13.00 hores (hora central europea) al 4 de juny del 2020 a les 17.00 hores (hora central europea). Els municipis tindran l’oportunitat de demanar 947 bons per un valor de 15.000 euros cadascun.
 
«Em plau anunciar la publicació de la quarta i última convocatòria de bons WiFi4EU. La gratuïtat de la connectivitat en els espais públics d’Europa beneficia ciutadans i turistes i alhora n’amplia els efectes positius a les comunitats locals amb connexió a Internet», ha declarat avui el comissari de Mercat Interior, Thierry Breton.
 
Un cop els municipis s’hagin inscrit en el web de WIFI4EU, només caldrà que facin un sol clic per demanar un bo. Els bons es distribuiran per ordre d’arribada, però per garantir un bon repartiment geogràfic, cada país tindrà dret a un mínim de 15 bons. Aquesta convocatòria és la quarta i última de la iniciativa WiFi4EU. D’ençà que es va engegar el 2018, s’han concedit un total de 7 980 bons i 120 milions d’euros en finançament. Al web de WIFI4EU trobareu més informació sobre la convocatòria de WiFi4EU i algunes històries interessants de les comunitats locals.
 
Més informació
 
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.