La consellera Vilagrà amb el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó Sans i el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer Planas.

Barcelona • Barcelonès

La consellera Vilagrà referma el compromís del Govern amb el món local en la primera trobada amb les presidències de les Diputacions

0
3558

Durant la reunió s’han explorat espais de col·laboració entre ambdues administracions

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, ha reiterat el compromís del Govern amb el món local en la primera reunió amb les presidències de les diputacions sorgides de les eleccions municipals del maig passat. La trobada ha servit per aprofundir els espais de col·laboració entre ambdues administracions, un dels objectius principals del Govern.

La consellera ha rebut al Palau de la Generalitat la presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret; la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó Sans; el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer Planas, i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn Gilabert. A la trobada també han assistit el secretari de Governs Locals i de Relacions amb l’Aran, David Rodríguez González, i el director general d’Administració Local, Bernat Valls Fuster.

Font: Govern

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.