TARRAGONA • Tarragonès

La Diputació de Tarragona impulsa més de 80 projectes de caire social a la demarcació

0
2054

Amb ajuts per valor de 750.000 euros que es destinaran a activitats i projectes de l’àmbit de la salut, l’atenció social, l’educació o la inserció laboral

Atendre joves que es troben sols o en risc d’exclusió social, fomentar l’envelliment actiu i saludable entre la gent gran del món rural o orientar i acompanyar l’entorn de persones en risc de suïcidi. Són només alguns dels projectes i activitats de caire social que impulsarà la Diputació de Tarragona aquest any 2022. Amb un total de 750.000 euros, la institució supramunicipal col·laborarà amb 83 entitats i fundacions de caràcter social d’arreu de Catalunya per a la realització de projectes i activitats a la demarcació de Tarragona. Projectes i activitats que s’emmarquen en l’àmbit de la salut, l’atenció social, l’educació o la inserció laboral, entre altres.

Entre les entitats i fundacions que han rebut els ajuts hi trobem, per exemple, Gam Lab, SCCL(Tarragona), per propostes innovadores basades en el joc i l’aprenentatge vivencial; El Far Cooperatiu (Tarragona), per un projecte d’economia circular que allarga la vida útil dels objectes d’ús quotidià; el Centre Cultural Imaginari Kiku Mistu (Savallà del Comtat), per l’atenció i acompanyament de joves que es troben sols o en risc d’exclusió social; l’Associació Catalana per la Prevenció del Suïcidi (Reus), per l’atenció i orientació als familiars de persones en risc de suïcidi; l’Associació Familiars d’Alzheimer del Montsià (Amposta), per al projecte d’estimulació cognitiva, sensorial i física de persones amb Alzheimer o la Fundació Privada Santa Teresa del Vendrell per a la formació especialitzada de persones amb dificultats d’inserció laboral.

A través d’aquests ajuts la Diputació de Tarragona referma el seu compromís amb l’acció social i contribueix a millorar el benestar i la qualitat de vida a la demarcació.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.