Barcelona • Barcelonès

La diputada Núria Parlón destaca la dimensió europea en l’acció municipal

0
4032

La Diputació de Barcelona dona suport als ajuntaments perquè apropin a la ciutadania el projecte europeu

La diputada adjunta de Presidència i delegada per a les Relacions Internacionals, Núria Parlón, ha destacat, aquest dilluns, la dimensió europea en l’acció municipal ja que ‘la sensibilització que es fa des de la proximitat de les ciutats’ ajuda a ‘fer créixer entre la ciutadania el convenciment de la importància de ser membres d’un projecte comú que és Europa’.

Ho ha fet durant la cloenda de la 33a Jornada europea del Consell Català del Moviment Europeu: “Les eleccions europees i l’ampliació de la UE”, que ha tingut lloc al Parlament de Catalunya.

Durant la seva intervenció, Parlón ha afirmat que ‘aquest serà un any cabdal per construir i continuar avançant en el projecte de configuració política d’Europa’ i ha explicat que la Diputació de Barcelona dona suport als ajuntaments perquè puguin alienar les seves polítiques estratègiques locals amb el projecte europeu.

El Consell Català del Moviment Europeu és una entitat sense ànim de lucre que es va constituir formalment a París, el juny de 1949, com a culminació de les activitats europeistes dutes a terme d’ençà del final de la Segona Guerra Mundial. Aquest any 2023, el Consell ha organitzat la 32a jornada europea, que ha estat dedicada a l’educació com a motor de la cohesió social i a l’Any Europeu de les Capacitats, centrat en l’impuls de la participació, competitivitat i el talent.

Font: Diputació de Barcelona

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.