La Trobada de Tardor de la Gent Gran de Martorell aplega més de 1.300 martorellencs i martorellenques

0
248

Aquest diumenge 27 de novembre s’ha celebrat la primera Trobada de Gent Gran de Martorell sense cap restricció per la pandèmia de la COVID-19. Més de 1.300 veïns i veïnes, amb edats compreses entre els 65 i els 102 anys, han assistit a la Nau 1 i 2 de Ca n’Oliveres per gaudir de la fideuada de germanor amb música, animació i photocall. L’acte ha estat presidit per l’alcalde, Xavier Fonollosa, i la regidora de Benestar Social i Gent Gran, Cristina Dalmau.

L’objectiu de la cita és retre homenatge a la gent gran de Martorell i donar-los un espai per retrobar-se. L’alcalde Fonollosa ha explicat que “a l’inici, només es feia una a la tardor, i ara també es fa a la primavera, a petició dels veïns i veïnes. L’esdeveniment engloba actuacions musicals, dinar, i ball. L’important és que pot venir tothom, evitant així tota mena de desigualtats”.

Trobada de Tardor de la Gent Gran de Martorell

El recinte de Ca n’Oliveres ha obert les portes a les 12.00h per tal de tenir-ho tot a punt per iniciar l’esdeveniment a les 13.30h. La concurrència, després de passar pel photocall de benvinguda, ha seguit les indicacions dels coordinadors per seure a la taula corresponent i gaudir del menjar i la beguda.

Durant el dinar, l’alcalde i els regidors han repartit als comensals un una tassa recordatori de la Trobada. Després de l’àpat, s’ha lliurat un lot de Nadal a la junta de l’associació de Gent Gran de La Vila, presidida per Víctor Pujol, i a la junta de l’associació de Gent Gran de Buenos Aires, presidida per Joan MoMorente. També a les delegades del Consell de Gent Gran del Baix Llobregat, Enriqueta Tobella i Macarena Israel.

Trobada de Tardor de la Gent Gran de Martorell
Trobada de Tardor de la Gent Gran de Martorell

Tot seguit, hi ha actuat el duet musical format per Jorge Molina i Srta. Llobet, exalumnes de l’Escola Municipal de Música, El Sevilla, la Coral del Barri Rosanes i el conjunt Solimar per a tots aquells que els hi agrada ballar. Els assistents també han gaudit d’una consumició gratuïta no alcohòlica.

En acabar la jornada, la Regidoria de Gent Gran, juntament amb Creu Roja, ha habilitat transport gratuït i adaptat a mobilitats reduïdes per tot aquell qui el necessités a l’hora de tornar al domicili o residència. 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.