Mirades per a la transformació – Obrim el Congrés Nacional d’Educació Ambiental 2020-21!

0
46

20.1.21

El Congrés Nacional d’Educació Ambiental 2020-21 aspira a generar proactivitat davant dels reptes que ens planteja un món canviant i complex i a concebre solucions per a una societat més sostenible, corresponsable i justa
 
Sobre l’objectiu del primer congrés —Teixir aliances per avançar en educació ambiental—, aquesta segona edició vol transitar De l’acció individual a la transformació col·lectiva.
 
L’excepcionalitat de la pandèmia ha reconfigurat un format de trobades mensuals en línia, que s’inicia el novembre de 2020 i s’estén al llarg de 2021: un cicle enriquidor per incorporar idees i estratègies innovadores als centres educatius, les universitats, les entitats i les administracions que promovem l’educació ambiental. El Congrés Nacional d’Educació Ambiental és el laboratori de síntesi de coneixement de l’educació ambiental a Catalunya. 
 
 
 
 
L’OBJECTIU GENERAL
 
Consolidar-se com l’espai de trobada, anàlisi i reflexió dels actors de l’educació ambiental i cercar eines que permetin arribar a nous col·lectius i crear aliances innovadores per transitar del canvi individual a la transformació col·lectiva i estructural.
 
El CNEA estructurarà el seu eix de reflexió al voltant de les Bases compartides per transitar a la cultura de la sostenibilitat, com a document per a fonamentar una Estratègia Catalana d’Educació Ambiental.
 
 
 
EL PROGRAMA
 
17.00: Benvinguda – Presentació dels objectius del Congrés. Conclusions de la sessió inaugural
 
17.10: Educació ambiental: una perspectiva socioambiental. A càrrec d’Esteve Corbera, Investigador ICREA (ICTA-UAB)
 
17.45: El procés de participació del CNEA. A càrrec de Xavier Sabaté (Espai TReS)
 
18.00: Dinàmica participativa en grups
 
18.45: Resum de la sessió i cloenda
 
19.15: Fi de la sessió
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.