Municipis, utilitzeu la Crida de transició a l’energia neta LIFE per accelerar l’onada de renovació!

0
3439

En el marc de la convocatòria de LIFE Clean Eenergy Transition, 98 milions d’euros de suport financer per a projectes que acceleren l’adopció de solucions d’eficiència energètica i d’energies renovables a tot Europa.

Aplicació única possible!

Alguns temes només requereixen un sol·licitant, com el tema RENOPUB: té com a objectiu donar suport a les autoritats públiques en la creació d’estructures de facilitació per ajudar, en particular, els municipis petits i mitjans a renovar els seus edificis públics i avançar en l’onada de renovació.

El tema donarà suport a l’establiment i el funcionament de “finestres úniques” (o estructures similars) a territoris provincials/regionals o similars més grans que cobreixen molts municipis, i desenvoluparà un paquet de serveis per ajudar les autoritats públiques de l’A a la Z amb la renovació. dels seus edificis públics.

Per tant, aborda la bretxa de capacitat que sovint es troba als municipis petits i mitjans i també pretén augmentar i accelerar les taxes de renovació.

El sector públic té un paper clau en la transició energètica, amb un mandat únic sobre els seus actius públics i un poder de convocatòria únic dels actors de tota la cadena de valor. L’Ona de Renovació de l’Acord Verd Europeu té com a objectiu duplicar la taxa de renovació dels edificis l’any 2030, cosa que també requereix una inversió massiva en el parc d’edificis públics.

Coneix més sobre la convocatòria “Configuració d’estructures de facilitació per accelerar l’onada de renovació al sector públic” i sol·licita’t fins al 16 de novembre de 2022!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.