Premis mediterranis d’adaptació al canvi climàtic: sol·liciteu-los ara!

0
52

 19.2.21


Ja estan obertes les sol·licituds dels premis mediterranis d’adaptació al canvi climàtic. El concurs premia accions exemplars i concretes per adaptar-se al canvi climàtic a la Mediterrània. Està organitzat per l’Agència francesa de transició ecològica (ADEME), amb el suport dels seus socis mediterranis, la Unió per la Mediterrània (UpM) i el Pla Bleu. Sol·liciteu-ho abans del 15 d’abril de 2021.
 
Qui es pot presentar?
 
El concurs està obert a grups d’interès públics, membres del sector privat i ONG que prenen mesures i desenvolupen solucions per adaptar les regions mediterrànies al canvi climàtic. Es tracta de les regions incloses a la zona bioclimàtica mediterrània, és a dir, una part o tots els països següents:
 
Albània, Algèria, Bòsnia i Hercegovina, Croàcia, Xipre, Egipte, França, Grècia, Israel, Itàlia, Jordània, Líban, Líbia, Macedònia, Malta, Montenegro, Marroc, Autoritat Nacional Palestina, Portugal, Eslovènia, Espanya, Síria, Tunísia, Turquia.
 
Quines accions són elegibles?
 
  • Instal·lacions i infraestructures resistents: Enfocaments infraestructurals que inclouen mesures basades en el desenvolupament o la construcció que requereixen serveis d’enginyeria per fer els edificis, les infraestructures i els equipaments públics més resistents als esdeveniments climàtics. Inclou accions que impliquen inversions directes que contribueixen al disseny i / o renovació d’edificis, equipaments públics, infraestructures i xarxes per adaptar-los al canvi climàtic.
 
  • Preservació d’ecosistemes i solucions basades en la natura: Enfocaments que utilitzen les funcions i els serveis proporcionats pels ecosistemes i que protegeixen els recursos naturals (aigua, boscos, poblacions de peixos, etc.), contribuint així a augmentar la resiliència dels ecosistemes i el gran cicle de l’aigua – terrestre, aquàtic i marí. Inclou accions que donen suport a les funcions dels serveis ecosistèmics, de les quals depenen nombroses activitats humanes (agricultura, pesca, silvicultura, turisme, protecció contra inundacions, accés als recursos hídrics, etc.), protegint, restaurant i / o millorant la resiliència dels recursos naturals. recursos (aigua).
 
  • Dissenyar, implementar i controlar les polítiques públiques: Enfocaments no estructurals que impliquen el disseny i implementació de polítiques, procediments, planificació de recursos i incentius i la difusió d’informació per tal de reduir la vulnerabilitat. Això implica accions que contribueixen, d’una banda, a millorar el coneixement o informar / sensibilitzar / fomentar / canviar el comportament individual i col·lectiu i, d’altra banda, promoure canvis en els marcs de governança i regulació (planificació urbana en particular), amb vista a la preparació de totes les parts interessades per al canvi climàtic.
 
Com es pot presentar?
 
1. Descarregueu els documents dels 3 premis:
 
  • Les bases de la competició
  • La convocatòria
  • El formulari de sol·licitud
 
2. Envieu per correu electrònic el fitxer de sol·licitud completat (en anglès o francès) a contact@medadapt-awards.com abans del 15 d’abril de 2021
 
3. Els candidats preseleccionats seran convidats a fer una presentació en una sessió organitzada pel jurat del concurs (àudio / videoconferència)
 
4. Els candidats seleccionats seran convidats a assistir a la cerimònia de lliurament de premis, que tindrà lloc el juny de 2021, durant l’ECCA (Brussel·les – Bèlgica)
 
 
 
Més informació sobre els premis: https://www.medadapt-awards.com/en/enter-the-competition/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.