Tarragona • Tarragonès

Reunió de treball conjunta de les quatre presidències de les diputacions catalanes a Tarragona

0
1313

El 1r Congrés Català de Repoblament, que organitza la Diputació de Lleida i que es presentarà demà, ha estat un dels temes a tractar pels representants supramunicipals

Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida, s’ha reunit avui amb la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, al Palau de la Diputació de Tarragona. Les presidències de respectives diputacions han pogut compartir inquietuds i projectes comuns als quatre àmbits territorials.

Durant la reunió de treball, els representants supramunicipals han tractat diversosassumptes com el 1r Congrés Català de Repoblament que organitzarà properament la Diputació de Lleida i que es presentarà demà, la col·laboració conjunta en relació amb l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030 i les novetats quant als fons Next Generation. 

Aquesta trobada forma part de les reunions que mantenen els caps de govern de les institucions supramunicipals i a la qual també han assistit vicepresidents, vicepresidentes i portaveus dels diferents grups polítics amb representació a la institució tarragonina.

Posteriorment, han visitat el Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona, on han conegut de primera mà les instal·lacions i el fons d’aquest espai museístic, coml’exposició que acull actualment, dedicada a l’obra de Josep Royo, artista tèxtil de referència.

Font: Diputació de Lleida

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.