Sassoli: “Estic profundament preocupat per la falta de progrés en les negociacions sobre el Brexit”

0
134

10.9.20

Declaració del president del Parlament Europeu, David Sassoli, després de la reunió amb el negociador en cap de la UE, Michel Barnier
 
“D’aquí a 114 dies el dret comunitari ja no s’aplicarà al Regne Unit. El temps no està de la nostra part i, francament, estic profundament preocupat vista la falta de progrés en les negociacions en aquesta etapa avançada. La UE respecta la sobirania del Regne Unit i esperem que el Regne Unit respecti els nostres principis fonamentals, sobre els que hem estat transparents i clars des del principi. Tot i que no volem un acord a qualsevol preu, instem el Regne Unit a treballar amb nosaltres de manera constructiva i a trobar compromisos que siguin d’interès per a ambdues parts”.
 
“Pel que fa a l’aplicació de l’acord de retirada, la confiança i la credibilitat són crucials. Esperem que el Regne Unit compleixi plenament els compromisos que va negociar i signar l’any passat, especialment respecte als drets dels ciutadans i a Irlanda del Nord. Pacta sunt servanda. Qualsevol intent del Regne Unit de debilitar l’acord tindria conseqüències greus”.
 
“La Unió, amb les seves institucions i Estats membres, està compromesa i profundament unida per un acord just en benefici dels ciutadans d’Europa i del Regne Unit. Donem suport i confiem plenament en el nostre negociador en cap, Michel Barnier”.
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.