24.7.19 – TITULARS

Sánchez reobre el diàleg amb Podem després del no del Congrés

0
178

El PSOE obre la porta a una vicepresidència per a Montero per facilitar l’acord abans de la votació decisiva

Unanimitat gairebé a la majoria de les portades. Per una banda, ‘elPeriódico’ afirma una “Última oportunitat per a la investidura”, li segueix l’’Ara’ que apunta: “Pedro Sánchez, 48 hores per arribar a un acord”, així com ‘ElPaís’, que anuncia que “Sánchez reactiva les negociacions després de perdre la primera votació”, i també ‘LaVanguardia’ que informa que “Sánchez reobre el diàleg amb Podem després del no del Congrés”.

Per la mateixa línia, l’’ABC’ manifesta: “O Podem entra o Sánchez no surt”, ‘LaRazón’ sosté que “Sánchez busca una coartada”, ‘ElMundo’ titula: “Demanem la cambra de convidats i ens donen la caseta del gos”, en relació a la investidura a on Podem titlla de ‘vergonyant’ l’oferta del PSOE, i ‘ElPuntAvui’ també en referència a la investidura diu: “D’entrada, no”.
 
Finalment, ‘Regió7’ assenyala que “Els okupes intenten obrir de nou l’immoble de la violació a les Escodines”, i el ‘Segre’ explica que “Un fons d’inversió francès serà el nou soci majoritari del pla de Torre Salses”.
 
 
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.