LLEIDA • Segrià

Talarn aposta per la simplificació dels tràmits burocràtics, especialment als municipis petits

0
978

El president de la Diputació ho ha dit durant la seva visita als municipis de Riner, Olius, Odèn i Clariana de Cardener, a la comarca del Solsonès

Durant el proper ple provincial s’aprovaran mesures encaminades a facilitar i reduir les tramitacions d’alguns ajuts

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha visitat aquest dimarts els municipis de Riner, Olius, Odèn i Clariana de Cardener, a la comarca del Solsonès.

Talarn ha iniciat el seu periple a Riner, on ha estat rebut pel seu alcalde, Joan Solà, i ha visitat la Casa Gran del santuari del Miracle.

Durant la seva estada a Riner ha apostat per la simplificació dels tràmits burocràtics, especialment als municipis petits, on la càrrega burocràtica dificulta de vegades l’accés als ajuts de la pròpia administració. “En aquests moments, ajuntaments de micropobles com Riner estan obligats a fer els mateixos tràmits que ajuntaments com Manresa sense disposar de la mateixa capacitat administrativa”. Talarn ha anunciat que en el proper ple s’aprovarà una modificació de les bases d’alguns ajuts de la Diputació per simplificar i reduir les tramitacions.

Acte seguit, s’ha desplaçat fins a Olius, on ha visitat la Casa Ratavila, de la mà del seu alcalde, Antoni Màrquez, i membres de la corporació municipal.

A la tarda el president de la Diputació anirà a Odèn, on visitarà les Salines, acompanyat de l’alcalde, Albert Solé; i acabarà les seves visites a Clariana de Cardener on, acompanyat de l’alcalde i diputat provincial, Albert Bajona, visitarà el pantà de Sant Ponç.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.