IGUALADA • Anoia

Un mural col·lectiu i una exposició sobre el canvi climàtic, dues noves activitats fruit dels pressupostos participatius d’Igualada

0
2967

Aquestes dues activitats formen part de l’Agenda Impuls 2021 del Departament de Joventut d’Igualada

Aquests propers 5 i 6 de desembre es realitzarà un mural participatiu pel clima, a favor de l’ecologisme i la sostenibilitat. El mural es pintarà aquests dos dies de 10 a 14h al mur de davant de l’escola Monalco. El disseny d’aquest mural es basa en una proposta realitzada per l’Institut Badia i Margarit d’Igualada després d’haver participat en un concurs artístic entre els joves de la ciutat.

Les impulsores d’aquest projecte són la Marta Cahner i la Mariona Castells, dues joves Igualadines conscienciades pel clima. El projecte neix amb l’objectiu de conscienciar a la població sobre la greu emergència climàtica que està patint el nostre planeta.

Dins el projecte també es durà a terme una exposició que tindrà lloc els dies 3 i 4 de desembre al vestíbul de la Biblioteca d’Igualada. En aquesta s’hi trobaran diversos plafons informatius que parlaran sobre el canvi climàtic i les seves conseqüències, així com quin paper hi tenim nosaltres.

Les dues activitats són gratuïtes i obertes a tots els públics, i no es necessita inscripció prèvia per assistir-hi ni participar-hi.

El projecte s’emmarca dins l’Agenda Impuls 2021 del Departament de Joventut d’Igualada, i ha estat possible gràcies als pressupostos participatius per a joves de l’Ajuntament d’Igualada. Tanmateix, s’ha fet amb col·laboració amb el col·lectiu Fridays for Future Igualada.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.