9 municipis de la província belga de Namur s’uneixen al Pacte dels Alcaldes com a grup de signants

0
228

9 municipis de la zona de Namur (Andenne, Assesse, Éghezée, Fernelmont, Floreffe, Gesves, Jemeppe-sur-Sambre, La Bruyère et Profondeville) es van comprometre oficialment al Pacte dels Alcaldes pel Clima i Energia durant un esdeveniment de signatura local, que va tenir lloc a mitjans de Desembre a Namur.
 
Les ciutats belgues de Namur, Gembloux, Sambreville i Viroinval ja s’havien unit a la Comunitat del Pacte com a signants, i l’Oficina d’Economia de la Província de Namur (BEP) acaba d’incorporar-se recentment com a coordinador territorial del Pacte.
 
Després del llançament de la campanya POLLEC2 per la regió de Valònia, la BEP va convidar als 9 municipis per desenvolupar un pla d’acció conjunt, a una escala més gran. En aquest marc, 27.000 euros s’han destinat a la BEP perquè actuï com a coordinador, oferint suport tècnic i estratègic amb els objectius de la recol·lecció dels actors municipals de la zona, la recollida de dades i l’establiment d’una “targeta d’identificació” pel territori de Namur.
 
“L’objectiu és dur a terme dues o tres accions rellevants en l’àrea de Namur, tenint en compte que cada municipi pot dur a terme de forma individual iniciatives locals“, explica Jean-Claude Nihoul, President de la BEP i Alcalde de Fernelmont.
 
L’objectiu a llarg termini és desenvolupar un pla d’acció per tota la zona de la província de Namur, aconseguint els 38 municipis junts.
 
*A text from the ‘Covenant of Mayors’
 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.