Cerimònia del Pacte dels Alcaldes 2021: La inscripció està oberta!

0
486

7 octubre 2021 – En línia … i a tota Europa!

ACTUAR i TREBALLAR EN XARXA en el camí a Glasgow

Des de 2008, més de 10.000 governs locals han actuat com a part de el moviment del Pacte Europeu dels alcaldes per reduir les seves emissions de GEH, adaptar-se al canvi climàtic, assegurar l’accés a una energia assequible i sostenible i, en general, millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans.

Amb aquesta ambició renovada, els signants es comprometen a assolir la neutralitat climàtica en 2050, a augmentar els seus objectius de reducció d’emissions, a aplicar mesures d’adaptació al canvi climàtic i a alleujar l’energia gràcies a una transició justa. També es comprometen a involucrar als seus ciutadans, empreses i actors locals en la transició, contribuint així a el Pacte Europeu pel Clima.

Convidem a totes les ciutats, regions i a tots els membres de la comunitat del Pacte dels Alcaldes a Europa a reunir-se en la nostra cerimònia en línia que se celebrarà el 7 d’octubre de 2021, de 09:30 a 13:00.

Celebrarem la nostra ambició compartida per al 2050, els seus èxits com a part de la Comunitat del Pacte, i debatrem com comprometre, participar i actuar en favor d’una Europa més justa i neutral des del punt de vista climàtic. Registrar-se aquí!

Preguntes? ceremony@eumayors.eu

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.