Construint Europa amb els regidors locals: oberta la convocatòria!

0
3298

Un dels objectius de la Unió Europea és connectar amb els seus ciutadans dins de cada estat membre i treballar, com el Pacte d’Alcaldes-Europa, directament amb la societat civil i els seus representants.

Partint d’aquest principi, el Parlament Europeu va iniciar el projecte “Construir Europa amb els consellers locals”. Té com a objectiu construir una xarxa de representants electes locals de la UE de tots els estats membres perquè puguin liderar accions d’educació i comunicació sobre temes europeus, medi ambient, programes i institucions, directament sobre el terreny.

La Direcció General de Comunicació de la Comissió Europea s’encarrega de la implementació del projecte en el marc del Programa de treball 2021, juntament amb el Comitè Europeu de les Regions.

Per tal d’establir la xarxa, les autoritats locals (municipi, província, departament o regió) que vulguin convertir-se en socis terrestres de la UE, poden sol·licitar la convocatòria i designar un representant electe localment com a membre de “Construint Europa amb consellers locals”. ” xarxa.

Si esteu interessats a formar part d’aquesta xarxa, ompliu el formulari de sol·licitud en línia, acompanyat d’una declaració signada que expressa interès i compromís per convertir-vos en soci en la comunicació d’Europa.

Si s’accepta l’associació, rebràs una placa metàl·lica que reconeix aquesta aliança estratègica!

Més informació aquí!

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.