Convocatòria a tots els planificadors energètics locals per l’Act!onHeat Support Facility

0
3440

Ja està oberta la segona convocatòria per l’Act!onHeat Support Facility d’àmbit europeu! Actualment s’estan considerant sol·licituds per a tots els planificadors energètics locals.

Com que la planificació estratègica de calefacció i refrigeració (H&C) requereix coneixements, recursos i experiència, no tots els municipis estan igualment preparats per a una transició energètica. Aquí és on entra el nou Servei de Suport, amb eines específiques i assistència perquè els municipis iniciïn, completen o millorin la planificació de la seva H&C del districte. La instal·lació de suport Act!onHeat té com a objectiu impulsar l’optimització dels sistemes tèrmics mitjançant la implementació d’un nombre accelerat de projectes d’H&C de districte a tot Europa, que permetin a les autoritats locals, els serveis públics i les indústries assolir els seus objectius de descarbonització.

Els sol·licitants seran seleccionats en funció de la seva ambició, interès i necessitats. Un cop establerta la relació, es donarà un assessorament agrupat i individual en planificació, pre-viabilitat i finançament. Concretament, els sol·licitants tindran accés exclusiu i coneixements al programari de planificació H&C Hotmaps i THERMOS, que es poden utilitzar per a la seva transició energètica local.

La convocatòria està oberta fins al 31 de desembre de 2022 aquí!

Podeu trobar més informació al lloc web ActionHeat.eu. Alternativament, podeu omplir el formulari de manifestació d’interès amb les dades bàsiques. Per a preguntes específiques sobre la instal·lació de suport o el projecte Act!onHeat en general, no dubteu a posar-vos en contacte amb: info@actionheat.eu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.