Desafiament de ciutats climàticament intel·ligents: participi en aquesta competència d’innovació basada en ciutats!

0
82

12.11.20

La crisi climàtica és el desafiament de desenvolupament més crucial del nostre temps, i les ciutats tenen un paper clau en impulsar el canvi cap a economies inclusives baixes en carboni
La convocatòria oberta del Climate Smart Cities Challenge és una oportunitat per a que les ciutats participin com a socis d’implementació en una competència d’innovació oberta basada en la ciutat que convidarà a un grup global de tecnòlegs, empreses i inversors a desenvolupar, provar i escalar solucions d’avantguarda per reduir l’efecte hivernacle, emissions de gasos i crear un futur millor per a tothom.
Es demana a les ciutats que:
Parlin de les seves aspiracions de reduir o eliminar les emissions de gasos d’efecte hivernacle i crear un bon futur per a tothom.
Presentar un problema que sigui específic i que es pugui resoldre a curt termini, el que significa que es podrien introduir, adaptar i escalar possibles solucions en els pròxims cinc anys.
Indiqui la seva voluntat de treballar amb una comunitat global de solucionadors de problemes i inversors i de comprometre recursos per provar i implementar solucions al seu problema a la seva ciutat.
 
Per què les ciutats haurien d’entrar
Si la seva ciutat és seleccionada com a soci, obtindrà:
– L’oportunitat de codiseñar un concurs d’innovació oberta basat en la teva ciutat al voltant al teu problema específic, recolzat per un equip d’experts en innovació, premis Challenge, canvi climàtic, ciutats i desenvolupament sostenible d’ONU-Habitat, Viable Cities i Nesta Challenges.
– Un grup de proveïdors de solucions que competeixen per resoldre els seus reptes
– Accés a potencials inversors i socis per implementar projectes a la seva ciutat
– Oportunitats d’aprenentatge entre iguals amb altres ciutats que s’enfronten desafiaments similars
– Oportunitat d’elevar el perfil de ser part d’un desafiament global, inclosa la presentació a l’Exposició Universal de 2021 i la presentació d’un perfil en una important campanya als mitjans durant el transcurs del desafiament.
 
Per obtenir més informació i postular, visiteu https://challenges.org/climate-smart-cities.
La data límit per postular és el 22 de gener de 2021. Les tres ciutats guanyadores i els seus desafiaments es donaran a conèixer en l’Exposició Universal de Dubai a l’octubre de 2021.
El Climate Smart Cities Challenge és una iniciativa de Teknikföretagen, Viable Cities, ONU-Habitat, Smart City Sweden i Vinnova, realitzada per Nesta Challenges.
 
*Text del Pacte dels Alcaldes.
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.