European City Facility: una nova convocatòria amb 3 milions d’euros per a plans d’inversió locals en energia sostenible

0
3263

L’European City Facility (EUCF), una iniciativa en nom de la Comissió Europea, obre avui una quarta convocatòria de sol·licituds, amb un pressupost de gairebé 3 milions destinats a donar suport a 48 ciutats i les seves agrupacions en el desenvolupament de conceptes d’inversió dels seus projectes energètics i climàtics. .

Què finança l’EUCF?

L’EUCF no finança la implementació d’un projecte, dóna suport al desenvolupament d’un concepte d’inversió, que és un document que proporciona als inversors i institucions financeres la informació necessària per avaluar un projecte d’inversió i, per tant, mobilitzar fons per a la seva implementació.

Qui pot sol·licitar?

L’EUCF està obert a totes les autoritats/municipis locals i les seves agrupacions i les entitats públiques locals que agrupin municipis i autoritats locals també són elegibles (per exemple, Métropoles, Landkreise, Città Metropolitane).

Com participar?

Municipis/governs locals, agrupacions de municipis/governs locals i entitats públiques locals que agrupen municipis/governs locals situats als Estats membres de la UE (UE-27), en un dels estats de l’EEE-AELC (Islàndia, Liechtenstein i Noruega) i al Regne Unit poden sol·licitar rebre suport de l’EUCF. Descobriu el procés de sol·licitud al lloc web de l’EUCF aquí!

Inspira’t de les ciutats beneficiàries

Coneix com la ciutat de Cascais (Espanya), la província de Girona (Itàlia) i la ciutat de Leeuwarden (Països Baixos) van abordar les seves sol·licituds, les seves ambicions i els seus consells per als futurs sol·licitants!

Llegeix els casos d’èxit de l’EUCF.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.