Gran Canària s’alinea amb el Pacte dels Alcaldes per combatre el canvi climàtic

0
153

El Consell Insular de l’Energia de Gran Canària reuneix els 10 municipis adherits al Pacte dels Alcaldes contra el canvi climàtic a Gran Canària
 
El Consell Insular de l’Energia del Cabildo de Gran Canària, Coordinador del Pacte dels Alcaldes a Gran Canària, va reunir dilluns 23 d’octubre als deu municipis que s’han adherit al Pacte, per iniciar l’assessorament en la implementació i elaboració de documents necessaris que comporta aquesta iniciativa.
 
Els municipis grancanaris adherits a aquest moviment europeu "Pacte dels Alcaldes" són Agüimes, Firgas, Gáldar, Enginy, Moya, Santa Brígida, Tejeda, Telde, Valleseco i Valsequillo.
 
El Consell Insular de l’Energia del Cabildo de Gran Canària oferirà suport tècnic i econòmic a cada municipi adherit, en l’elaboració dels seus PACES (Plans d’Acció pel Clima i l’Energia Sostenible).
 
Durant aquesta reunió, el conseller de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Energia i R+D+I, Raúl García Brink, va presentar als alcaldes i regidors reunits la posada en marxa del projecte ‘Diagnòstic de riscos, vulnerabilitat i adaptació al canvi climàtic a l’illa de Gran Canària’ amb el suport de la Fundació Biodiversitat, organisme dependent del Ministeri d’Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient.
 
Aquesta Iniciativa del Pacte dels Alcaldes s’alinea amb els objectius i compromisos del Consell Insular de l’Energia de Gran Canària per impulsar un model energètic alternatiu i apropar-nos a l’objectiu fixat de convertir Gran Canària en una "ecoilla".

*Font: Pacte dels Alcaldes/Cabildo de Gran Canària.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.