LLEIDA • Segrià

La Paeria i el Club Ciclista Terres de Lleida signen l’acord que permetrà millorar i reactivar el velòdrom municipal

0
995

El paer en cap, Miquel Pueyo, destaca que suposarà un “punt d’inflexió” per a recuperar l’activitat esportiva i competitiva en aquesta instal·lació històrica

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el president del Club Ciclista Terres de Lleida, Ramon Simó, han signat aquesta tarda un conveni de cessió a precari de l’ús de les instal·lacions municipals del velòdrom del Camp d’Esports, per tal que l’utilitzi per als entrenaments i els campionats que organitza. Aquest acord contempla un annex que inclou les obres de tancament i millora del velòdrom que haurà de dur a terme el club i que permetran posar fi a la situació de degradació actual de l’equipament.

“Creiem que aquest conveni suposarà un punt d’inflexió pel velòdrom, ja que ha de permetre que es duguin a terme les necessàries actuacions de tancament i rehabilitació de l’espai. Agraeixo al Club Ciclista Terres de Lleida la tenacitat per arribar a aquest pacte de col·laboració público-privada, una fórmula que ben portada ens pot proporcionar oportunitats que només amb els recursos públics no podríem assumir”, ha afirmat el paer en cap, qui ha recordat els orígens de la instal·lació, vinculats al Camp d’Esports de Joventut Republicana, i la seva llarga tradició esportiva i de competició.

“Esperem que a partir d’ara la millora que experimentarà el velòdrom us permeti practicar amb seguretat el vostre esport i ampliar l’oferta formativa. La vostra il·lusió és tornar-lo a omplir de vida i desitgem veure’l ben aviat ple de ciclistes i acollint competicions”, ha afegit Pueyo.

Per la seva banda, Ramon Simó ha agraït la tasca dels responsables polítics que en els darrers anys han fet possible aquest acord, després d’anys de reivindicar millores per a aquest equipament.

Les actuacions previstes afectaran el mur perimetral exterior del recinte, el mur de la pista d’hoquei, la instal·lació d’una tanca perimetral, la reparació del paviment de la pista i la millora dels vestidors. El Club preveu dur-les a terme gràcies a un acord amb una empresa privada, el Gimnàs Ekke, que a canvi disposarà de part de l’espai del recinte com a zona d’aparcament per als seus socis, ha explicat Simó. A més d’aquesta actuació, el Club també podrà proposar altres obres de millora i ampliació, plans de tecnificació i perfeccionament i plans específics de gestió de l’equipament

El conveni contempla que el club assumirà les despeses de manteniment i neteja de la instal·lació mentre que l’Ajuntament es reserva la possibilitat d’usar el velòdrom per a celebrar-hi espectacles o qualsevol altra manifestació cultural, social o esportiva, de la qual sigui organitzador o col·laborador.

La durada del conveni s’estableix en quatre anys, que seran prorrogables per un període de quatre anys més. L’acte de signatura ha comptat també amb la participació del regidor d’Esports i Activitat Física, Ignasi Amor, del tinent d’alcalde Paco Cerdà i dels regidors Jackson Quiñónez, Ángeles Ribes, Xavi Palau i Sergio González.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.