24.1.19 – MOLLET DEL VALLÈS • Vallès Oriental

L’Ajuntament de Mollet contracta 31 aturats de llarga durada

0
404

Per sisè any consecutiu, l’Ajuntament, a través d’EMFO, posa en marxa el programa Treball i Formació. En aquesta convocatòria se’n beneficiaran 31 persones, igual que en les dues edicions anteriors. L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, i el regidor d’Ocupació, Raúl Broto, faran la presentació el dilluns 28 de gener.

El projecte combina formació i contractació i s’adreça a persones en situació d’atur beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania, i a persones aturades de 45 anys que hagin exhaurit la prestació i/o subsidi de desocupació. Aquests plans inclouen un contracte de sis a dotze mesos a jornada completa per a realitzar tasques administratives, de peó, de suport a equipaments municipals i de civisme, entre d’altres.
 
Enguany s’han atorgat 3 línies de projectes:
 
1.    Adreçada a dones en situació d’atur i majors de 45 anys. S’han contractat 4 plans d’ocupació d’auxiliar administrativa durant 12 mesos. És el segon any consecutiu que es porta terme.
 
2.    Adreçada a persones aturades de 45 anys que hagin exhaurit la prestació i/o subsidi de desocupació. Es contractaran 19 plans d’ocupació per realitzar tasques de peó en jardineria, agent cívic, conserge, monitor/es de reforç escolar i auxiliar administratiu. Els contractes seran de 6 o 12 mesos.
 
3.    Adreçada a persones aturades beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania i majors de 45 anys. Es contracten 8 plans d’ocupació per a fer feines de consergeria, neteja i jardineria. Els contractes seran de 6 o 12 mesos.
 
Tots els plans d’ocupació faran 60 hores de formació: 30 hores de competències digitals bàsiques i 30 hores dedicades al desenvolupament d’estratègies personals pel manteniment i consolidació del lloc de treball.
 
En total, des de la posada en marxa del programa Treball i Formació, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha contractat 175 persones.
 
El programa Treball i Formació està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social, i el Fons Social Europeu.
 
 
Programa Treball i Formació
  • Dilluns 28 de gener de 2019
  • 10.30 h
  • 10.15 h Atenció als mitjans de comunicació
  • Sala de Plens de l’Ajuntament de Mollet (Plaça Major, 1)
 
 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.