22.11.16 – BARCELONA • Barcelonès

La Diputació de Barcelona lliura nous plans directors TIC

0
213

La Diputació ha lliurat plans directors TIC als ajuntaments de Matadepera, Esplugues de Llobregat i Sant Joan Despí. Per la seva banda, Sant Climent de Llobregat ha rebut una assistència tècnica per a la reforma de la seva infraestructura informàtica.

Els plans directors són instruments de planificació estratègica, dirigits a aquelles organitzacions que ja han assolit un primer nivell de control de la gestió tecnològica. També recullen les accions a mitjà termini orientades a assolir els objectius de cada ajuntament en matèria de tecnologies de la informació i la comunicació.
 
D’altra banda, les assistències tècniques són suports puntuals per a la implementació de determinades mesures derivades, en la majoria dels casos, de la diagnosi tecnològica. En el cas de Sant Climent de Llobregat, detalla la millor manera de renovar el cablatge de dades de l’Ajuntament, el centre de processament de dades i el parc d’estacions de treball del consistori.
 
La Diputació de Barcelona dóna assistència tècnica als ajuntaments en la planificació de la gestió de l’àmbit tecnològic, en concret, amb l’elaboració de treballs de diagnosi i plans directors, amb l’objectiu d’assolir una gestió eficient dels actius tecnològics.
 
Aquest recurs és una de les línies de suport als municipis del Catàleg de serveis de la Diputació, i s’emmarca dins del capítol de sistemes d’informació municipals.
 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.