Participació ciutadana: Les aplicacions continuen obertes per a la Setmana de l’Energia Sostenible de la UE del 2013

0
144

En signar el Pacte dels Alcaldes, les ciutats signants es comprometen a "organitzar Dies de l’Energia o Ciutat Dies del Pacte, en cooperació amb la Comissió Europea i amb altres parts interessades, permitint que els ciutadans es beneficiïn directament de les oportunitats i avantatges que ofereix un ús més intel · ligent de l’energia, i d’informar periòdicament als mitjans de comunicació locals sobre l’evolució del pla d’acció ".

Des de l’1 de maig de 2013, més de 2.700 signants han presentat el seu Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible a l’Oficina del Pacte dels Alcaldes i al Centre Comú d’Investigació. Aquestes ciutats avançades ara necessiten posar en pràctica les diverses mesures previstes en aquests plans, amb la participació fonamental dels ciutadans. Per a això, i per promoure els seus èxits a una gran audiència de la UE i els seus mitjans de comunicació locals, se’ls convida a presentar un esdeveniment com a part de la Setmana de l’Energia Sostenible de la UE, el major exemple de la cadena mundial dels esdeveniments en el camp de l’energia.
 
El 2012, més de 250 ciutats signants del Pacte dels Alcaldes van organitzar un dia de portes obertes, un taller, una exposició, una visita guiada i altres activitats similars. Els Dies de l’Energia són signes visibles de compromisos de les ciutats "cap a un futur més sostenible, i fins i tot els més petits poden tenir un gran impacte a nivell local.


*A news from ‘Covenant of Mayors’

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.