Convocatòries obertes Horizon Europe 2021

0
330

La Comissió Europea ha adoptat el principal programa de treball d’Horizon Europe per al període 2021-2022, amb un pressupost total de 14.700 milions d’euros de finançament per als dos anys. Aquestes inversions tenen com a objectiu accelerar les transicions ecològiques i digitals.

El Tracte Verd Europeu es recolzarà amb 5.800 milions d’euros en total. Els fons donaran suport a projectes que impulsin la ciència del canvi climàtic i que desenvolupin solucions per reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle i adaptar-se al canvi climàtic. Per exemple, les activitats acceleraran la transició cap a una energia neta i la mobilitat d’una manera sostenible i justa, ajudaran a adaptar els sistemes alimentaris i donaran suport a la circular i a la bioeconomia, mantindran i potenciaran els embornals naturals de carboni en els ecosistemes i fomentaran l’adaptació al canvi climàtic.

La transició digital es recolzarà a través d’un pressupost de 4.000 milions d’euros. El programa estableix les bases per a les noves empreses digitals. Ajudarà a maximitzar tot el potencial de les eines digitals i la recerca i innovació habilitades per a dades en salut, mitjans de comunicació, patrimoni cultural i economia creativa, energia, mobilitat i producció d’aliments, donant suport a la modernització dels models industrials i fomentant el lideratge industrial europeu. A més, contribuiran a la recuperació sostenible de l’actual i a la resistència davant de crisis futures amb inversions directes d’uns 1.900 milions d’euros en total.

Els investigadors europeus rebran suport mitjançant beques, formació i intercanvis, construiran ecosistemes europeus d’innovació més connectats i eficients i creen infraestructures de recerca de primer nivell mundial.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.