SANT SADURNÍ D’ANOIA • Alt Penedès

El Govern es compromet a accelerar el desplegament dels serveis territorials al Penedès

0
435

La consellera Vilagrà destaca que el Govern és “municipalista” i amb la mesura es vol apropar “a les necessitats de la ciutadania”

El Govern s’ha mostrat compromès a accelerar el desplegament dels serveis territorials al Penedès, una de les vegueries amb més població del país. Ho ha explicat la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, després de reunir-se amb l’Associació Provegueria Penedès a Sant Sadurní d’Anoia, a Alt Penedès. Vilagrà ha recordat que el desplegament s’aplicarà sempre que els pressupostos de la Generalitat tirin endavant. “Aquest any 2023 en cas que s’aprovi el pressupost accelerem el desplegament dels serveis territorials de tots els Departaments al Penedès”, ha avançat la consellera.

Vilagrà ha assenyalat que estan “molt alineats” amb l’entitat en desplegar territorialment l’Executiu en aquest territori i ha remarcat que “un Govern que és proper, municipalista, que vol apropar-se a les necessitats de la ciutadania, el que ha de fer és desplegar-se territorialment”.

D’altra banda, la consellera ha avançat que el Govern desplegarà al Penedès els serveis d’Igualtat i Feminisme a Vilanova i la Geltrú, abans que els d’Economia “És un Departament que té serveis importants d’atenció a les víctimes de violència masclista, d’atenció a les dones. Com que té una visió territorial, teníem interès especial en desplegar-ho primer”, ha detallat la consellera.

A la reunió, la consellera Vilagrà ha estat acompanyada pel secretari de Governs Locals i Relacions amb l’Aran, David Rodríguez i González, i el delegat territorial del Govern al Penedès, David Alquézar Claramunt.

Font: Govern

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Alcaldes.eu es reserva el dret de revisar els comentaris i de no publicar-los en cas de no ser apropiats.